Sunday, 29 May 2011

Jubah.

Jubah?? Kenapa jubah? Kenapa Tak baju melayu? Ha! Ini Kerana...... Malam ni aku pakai jubah.
"itu pun nak kecoh?".
Bukan kecoh atau batak. Tp aku rasa seronok. Sebab, td time tunggu haris di atm machine, rmai students yang sebaya aku,bagi salam pada aku. Orng lain Tak nk pula bagi salam. Mungkin mereka ingat aku senior. Tak pun respect. Konklusi Di sini, pemakaian jubah tu memang akan mengubah perspektif orng lain terhadap kita. Kepada yang x suka atau malu nk pakai jubah, atau pun yang memperlekehkan pemakaian jubah ini fikir-fikirkanlah. Renung-renungkan dan selamat beramal.

posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment